Ik leer bidteams en projectteams expertise identificeren en benutten zodat ze:

  • Meer tenders kunnen winnen met minder inspanning
  • Projectrisico’s en discussies met de klant kunnen minimaliseren
  • Eenvoudig een zichtbaar hoge prestatie kunnen leveren in het project

Best Value Vendor Programma

Hiervoor heb ik een programma ontwikkeld waarmee ik in 6 weken tijd het bid- en projectteam help hun expertise te identificeren, onderbouwen en naar waarde voor de klant te vertalen. Dat resulteert in:

  • SMART opgestelde prestatie-onderbouwing, risicodossier en kansendossier
  • Geslaagde dry-run van het interview
  • Verifieerbare dominante informatie
  • Duidelijke planning van de concretiseringsfase

Met deze aanpak zorgt het team voor tevreden klanten en gezonde winstmarges. En dat trekt nieuwe winstgevende klanten aan die ruimte bieden om expertise toe te passen.

Voor wie

De meeste van mijn >40 klanten zijn werkzaam in ICT en Bouw/infra. Ik heb ze begeleid bij het inschrijven op >75 (voornamelijk Best Value) tenders en uitvoeren van >20 Best Value contracten. Ze waarderen mijn begeleiding met een 8/10 gemiddeld.